söndag 21 februari 2010

Home Sweet Home!

Nu har vi landat i Emmaboda efter en lååång resa hem.
Vi lämnade Emmaboda igår morse vid 4.30 ungefär, och hörde varningar på radion heela tiden, massa olyckor på vägarna vi körde, men vi lyckades missa dem så vi hade tur. Men jag kan säga att det va glashalt, Andreas testbromsade på E4an och bilen bara spann, så halt va det kan jag säga! När vi väl kommit fram och parkerat bilen så kunde man pusta ut och ringa/skicka mess till alla oroliga så de med kunde ta det lugnt...
Vi började direkt shoppa litegrann, fick tag i två byxor och ett par nya träningsbyxor direkt, sen va det matdags i kungshallen och sen va klockan äntligen så mycket så vi fick checka in på hotellet. Eller egentligen inte vi kom dit vid 14 och incheckningstiden va vid 15 men Grease började vid 15.30 så vi frågade snällt om vi fick komma in lite tidigare så vi fick byta om... Efter mycket runtringningar ochså så fick vi komma in... Jättesnällt av dem!

Det va ju en massa snöande och iskall blåst så man förfrös direkt när man kom ut så vi nestämde oss för att ta taxi bort till Göta Lejon. Nästan 200kronor kostade taxiresan! Men taxichauffören va jättesnäll, han lärde oss knep så man ska slippa bli lurad av taxichaufförer :-P

Sen va det ju dags för Grease, kanonbra! Mycket kända ansikten va det... Marie Serneholt och Sebastian Karlsson spelade ju Sanna och Danne, andra som syntes på scenen va Clabbe, Ewa Fröling, Sara Sommerfeld, Janet (made in Sweden förra säsongen), Nour (en numera personliga favorit, man blir ju så glad när man hör hennes röst). Jag förstår varför de hela tiden understryker att det är den svenska versionen, den va grymt försvenskad =) Vilket va kul! Hela kalaset varade i 2timmar och 45minuter...

Efter det tänkte vi att vi skull gå en bit så det skulle slippa bli så rackarns dyrt, men vi kom på bättre tankar och tog tunnelbanan hem till hotellet, det va ju stopp precis utanför ingången till hotellet typ så det va ju gut, och endast 60kronor för oss båda =)
Gick in och värmde oss lite och sen bar det ut igen för att hitta en restaurang. Vi hittade en mysig snabbt och satte oss och åt grymt gott! Entrecote blev det, riktigt gott!

Idag har vi shoppat en massa och sen blev det ju dags att åka hem igen... Finare vägar idag, men ändå inte fina vägar om jag säger så... Men nu är vi hemma i säkert förvar!

Jag har haft en kanonhelg och är supernöjd med allt! Det är första natten på 8,5 månad som jag sovit utan att behöva gå upp en enda gång mitt i natten!

Det jobbigaste har ju varit att vi har saknat barnen fruktansvärt mycket, men vi har ju hört att de haft det bra och trivts kanon! Jag måste säga att jag är såå glad att ha sån underbar Mamma och Dan som alltid ställer upp och står ut (nästan iaf ;-)) ! TUSEN TACK!!!

Och Tack till Andreas för en underbar helg! Har haft det så mysigt!

Här kommer ett par bilder från hotellet, orkar inte ladda in de som ligger i kameran nu...
Utsikten från hotellrummet, hötorget och konserthuset då
...
Till vänster har vi kungshallen där de har det mesta i matväg (för er som aldrig varit där...)
...
Hotellrummet =)
...
Suddig bild på hotellrummet ur annan vinkel...
...

Nä vet ni vad, nu är det läggdags! Jag ska sova i VÅR EGNA säng och ha våra underbara barn i rummen intill! (Theo va förresten vaken när vi kom så vi fick gosa lite, Milo vaknade med till så jag han mysa med honom med).
Sov gott!

Inga kommentarer: