söndag 30 augusti 2009

Dålig uppdatering under helgen...

Har haft lite fullt upp så jag har inte riktigt hunnit sitta här så mkt. Igår hade jag som vanligt barnen själv typ hela förmiddan, vi låg o gosade i sängen till typ halv elva (efter vi ätit frukost). Sen bar det av till affären och sen skulle jag baka en chokladkaka till kvällen... Inte jättelätt med två gnälliga barn, men det gick. Sen vid 16 så åkte va det dags för kräftskiva hos Jessica, Jim, Sebastian och Alexander, det va vi och Anna, Daniel och Alma också. Jättetrevligt som vanligt.
Hade dukat upp ute och precis när maten va klar så kollade vi på himlen och bestämde oss för att flytta in, och det gjore vi ju rätt i för nör vi satt oss vid bordet så öste det ner ute ;-)

Idag har vi slappat, HELA familjen sov till 9.00 imorse =) Det är populärt hos mami ;-) Kom nyss hem från en promenad till affären, lite duggregn men inget vi inte överlevde. Strax vaknar nog Milo så då blir det full rulle igen gissar jag =)

Just det ja i fredags va vi nere i Karlskrona, handlade lite mat och grejer. Köpte även en ny hårtrimmer så idag blir det klippning av Theo innan bad.

Planering av dopet snurrar i huvudet nu, har bestämt vilken sorts tårta vi ska ha, köpt pappersdukar och har lite små idéer till bordsdekorationerna. Börjat räkna på mat och sånt, men än så länge har vi inte hört från alla så vi har 3-4 frågetecken kvar så det är bara lite i runda slängar. Det är ju faktiskt mindre än två veckor kvar nu! Och sen efter det så är det ju tre årskalasen med, fullt ös, men det ska bli skoj =)
Antagligen hinner vi med Ullared mellan kalasen med. Vi bestämde i slutet av pktober först men vi har flyttat fram det en månad för vi orkar inte vänta :-P

Vilket mysväder det är idag... O imorrn blir det babysim, skoj skoj!

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Hej.
Har ju glömt att ringa dig för att säga att Martin och jag kommer gärna :)
Kram kram

Johanna sa...

Va bra =) Ni är så välkomna! Kram