måndag 24 augusti 2009

Kläder pch paprika =)

Godmorgon! Har precis lämnat Theo på dagis och sitter med min gi frukost och filosoferar. Tänkte visa er Theos fina paprikaplanta, en av tre stycken! Han hade med sig de från dagis i början av somaren, eller rättare sagt han hade med sig en kruka med en himlans massa olika växtre i, det va dessa som överlevde ;-P

Fin va?!

Och här är kläderna som Milo fick av mina jobbarkompisar igår =) Fina, har ju trots allt valt dem själv så... =) Ni får se dem på ägaren snart med, när han växt till sig lite.

Nu blir det att ta det lugnt en stund, Milo ska käka lite sen blir det väl det vanliga, lite tvätt och lite disk, o sen är det väl dags att hämts Theo på dagis igen...
Vet inte, men det kändes som att det va mer o göra förra gången man gick hemma, men det är väl för att ingenting dragit igång än... Kyrkis börjar ju nästa vecka =) Äntligen, har faktiskt längtat! Och så börjar föräldrargruppen nu i september med, det ska bli sååå sjukt roligt vill jag lova!
Sen kan det nog bero på att Nettan och jag satt typ ihop när vi va hemma med de stora grabbarna, fikade i stort sett varje dag =) Men roligt hade vi!
Nä nu är det lillemans tur att äta! Heeeej hopp!

Inga kommentarer: