onsdag 26 augusti 2009

Ready for some babyswimming ;-)

Hehe, ja som vanligt så blir det aldrig riktigt som man tänkt sig =) Efter dagislämning tog vi affären och precis när vi skulle köra därifrån vem kommer då... japp Nettan. Fika? Jajjamän ;-) Så det va hem och slänga in varorna och sen vidare till fiket =)
Lugnt och skönt va det idag, lite sådär höstkänsla i luften med, man vill liksom bara sitta inne med en kopp kaffe och prata och titta ut på regnet... =) Fast iofs så regnade det inte idag, men men det va mulet mulet... Sen kom iaf Malin med (Nettans Malin), trevligt med lite nya ansikten =)
Sen i vanliga ordning så tog vi varvet runt family house med... Där hittade jag den här som blir perfekt till babysimmet som vi börjar på på måndag! Hade tur det fanns bara en kvar i blått och det va precis den storleken jag ville ha =)

Sen gick vi över till Bengts golv o kikade tapeter, vi hann även med en runda till färghandeln, nä de säljer inte bara färg, de har massa prylar med, fast inget som föll oss i smaken.. Efter det va det dags att hämta prinsen på dagis, o nu kollar vi på "cars-bilarna" o myser innan vi tar nya tag! Hej hopp så länge!

1 kommentar:

Jeanette sa...

Visst är det trevligt när det blir så!!