torsdag 6 augusti 2009

Trötter

Ja, det blev ju knappast nån sovmorgon för mej idag trots att Theo sovit hos mormor... Lilleman har legat och vänt och vridit sen lite i 5! Så jag har inte sovit många minuter efter det. Men men idag är det strålande sol och fint så vad gör det nu!

Tror att Theo är på ingånga snart, de skulle va här senast halv elva för mamma ska till långasjö och prata släkt med sin moster... Vi bytte bil igår så hon kunde ta med Theo så jag slapp köra dit o hämta honom idag. Första gången jag körde jaggan faktiskt, men vi överlevde den resan med trots nervositeten =)

Kul att det är några som svarat på min "undersökning" blir nog att öppna den på måndag... Och "ni" som nu inte är intresserade behöver ju helt enkelt inte gå in där o glo :-P

Tjuvvägde mej ju idag med, och det såg väldigt bra ut =) Jag är inte puckad, jag vet att det är vätska nu i början, men det är extremt sporrande att se att det går neråt, då är det ju inga problem att fortsätta!

Nu hör jag bildörrar! Min stora pojk!!! hej

1 kommentar:

Sara sa...

Såg söta lilla theo idag med mormor.. Mormor hade glömt penar när hon skulle handla blommor, men då kom theo och sa att ja ha penga i min pånbok.. :-) haha.. så söt..