måndag 10 augusti 2009

Nu börjas det =)


Snyggminen :-P
Ja, min stora pojk stod och stampade länge framför dörren innan vi skulle åka till dagis imorse. Han ville gärna att jag och Milo skulle stanna, men sen hittade han bilarna då hade han ändå inte tid med oss =) det hade gått jättebra i övrigt. Alma håller ju på att skolas in nu på Theos avdelning så Theo agerar nog lite "storebrorsa", han ville visst inte va ute med de andra barnen, utan han gick in till Alma istället ;-) Så söta, jag hämtade Theo samtidigt som Alma m familj skulle hem, då tog Alma Theo i handen och så gick de, sååå söta =)

Under tiden Theo va på dagis så roade vi oss med att fika på Emmagården med Nettan och Max, mycket trevligt! Det va lugnt och skönt med bara en pojk var ;-) Sen drog vi en sväng till family house med, där jag hittade en enkel bolero som jag kan ha till min nya klänning =)

Efter hämtning på dagis och lite mat så bar det av till Lindås hmmm ja till Nettan igen, ni vet den där symaskinen som jag sagt (hela sommaren typ) att jag ska lämna tillbaka
...? NU är den tillbakalämnad! Och lite kaffe och lek blev det med =) Liam och Theo lekte superbra idag, skönt :-D Theo va liite trött när det va dags för hemfärd, lite skrik och bråka med mamma, men inget vi inte löste. Har full förståelse att han va helt slut efter några timmar på dagis och sen lek med Liam!

Och ja nu sitter jag med maten i ugnen, Milo halvsovandes och Theo helt utslagen i sängen, han sover aldrig på dagarna nu, men idag va han som sagt lite utmattad. ska snart väcka honom för lite mat ändå =)

Återkommer senare, har ett par bilder jag tänkte visa... men som sagt, mat nu =)

Inga kommentarer: