måndag 31 augusti 2009

Min stora pojk ;)

Måste först visa en bild från i lördags innan vi åkte till kräftskivan, så underbart söta! Theo va så söt med sitt fluffiga hår ;-) Tyvärr så klipptes det alltför kort igår, tycker inte barn ska klippas FÖR kort. Men men, det fina med hår är ju att det växer ut igen :-P

Ja inatt va första natten min lille plutt sov i sin spjälsäng(vid sidan av min säng), det gick jättebra. La honom vid 21 och så vaknade han vid 5 (8h)och åt och sen väckte Theo och jag honom vid kvart i åtta, godkänt va ;-)
På kortet ovan är han helt nyvaken, svårt att tro, men han har sånt sjukt bra morgonhumör, vaknar med värsta leendet =D

Sen blev det lite syskonmys med medan jag bytte om och så...

Theo är på dagis nu och jag har nyss satt i mej lite frukost. Snart matdags för Milo sen funderar jag på att köra ner till family house och se om jag hittar nåt... Behöver lite saker till Milo, fast å andra sidan är det kanske bättre att ta ner klädbackarna från vinden och se vad som finns kvar där i hans storlek. Han växer så fort den där lille, han är längre och smalare än Theo va vid denna åldern. Jämförde lite i journalerna igår, Theo vägde typ ett halvt kilo mer och va 1,5cm kortare =) Hihi.

Nu måste jag ringa till bvc och se om jag kan få en ny tid, ska va där imorrn vid 11 men det passar sig visst inte längre, ska en sväng till doktorn då... Hej!

Inga kommentarer: