lördag 24 januari 2009

Fullt hus!

Idag har vi varit på utställning i Nybro, i början gick det jättebra, innan Theo kom på att det ekar jättehögt om man skriker inne i utställningssalen, han hittade även till de salta pinnarna och cidern de bjöd på... Det blev inte bara EN pinne för hans del!
Sen kom den lite pinsammare delen, där han sprang och smällde igen en dörr, det visar sig att nycklarna och alla viktiga saker ligger inne i det rummet, som inte har nåt handtag (en sån dörr med bara lås som man måste ha nyckeln till). Personal och utställare står med knivar o verktyg för att försöka få upp dörren... Nja lite pinsamt kanske det va... :-S
Sen följde Mormor o Dan och Anja, Erika, Robin och Kevin med hem till oss på lite fika, lugnt och skönt... hehe. Theo va ju överlycklig när han fick leka med två stora killar... Han sprang som en tok och ropade på Robin och Kevin.

Nu har jag fått lite fnatt på vår kära tvättstuga som ser ut som ett bombnedslag. Så nu har Theo och jag börjat röja! Håller just nu på att elda upp alla tomkartonger vi hittat där, och så har vi kört igång tvättmaskin nummer ett... blir nog ungefär tre till idag skulle jag gissa! Men vad skönt när man verkligen har lust att ta itu med det. Tänkte att vi kunde åka och köpa färg, panta tomflaskor imorgon om vi lyckats röja bort all skit ikväll. Efter vi målat så ska vi upp med torktumlaren på tvättmaskinen, in med en garderob (den ska också tömmas innan flytt) och då kan vi stoppa in alla rengöringsgrejer, dammsugare, mopp, och alla plastpåsar. Ska bli så skönt att få lite fint. Sen blir det väl ikea nån dag med så jag kan inhandla lite gardiner och nån fönsterlampa... Sen måsta vi hitta nån bra förvaringslösning så vi eventuellt kan ha lakan dukar och liknande där inne, är inte riktigt säkra på hur det ska va där. Kul om man slipper skämmas för tvättstugan, det blir ju liksom en passage på sommaren när man ska ut till altanen... O i sommar blir den nog en del besök eftersom vi har en ny lite familjemedlem då :-)
En skotork är nåt som kommer hamna på önskelistan, sånt man kommer på att man behöver när man har en pojk som älskar vattenpölar och allt som är blött!
Nä nu ska jag ta itu med garderoben, kom på nu hur mkt skit som verkligen finns där i... balklänning, kostymer och tärnklänning... sånt som man kankse inte använder alltför ofta!
Nu gäller det bara att sluta skriva :-p
Uppdaterar senare!
PUSSHEJ!
Johanna

1 kommentar:

Anonym sa...

haha låter som om det skulle vara lite pinsamt ja...men så är livet


saknar er
puss
ellen m familj