torsdag 1 januari 2009

Glömde!

Glömde ju berätta om min underbara duktiga son! Är så imponerad av honom. Vi har verkligen gått in för detta med att potträna. Vi har sagt att när han väl blir storebror kan han inte ha blöja! Det är ju bara bebisen som ska ha det då.
Och idag när jag kom hem från jobbet så berättade Andreas:
Han va i köket, när han hörde Theo spola på toaletten, så han sprang in o kollade, då hade Theo (som sprang runt naken o lekte) känt att han behövde kissa, gått in o satt sig på pottan, kissat, tagit pottan och hällt kisset i toaletten, spolat och va påväg bort till badkaret för att skölja ur den! Men hallå! Hur duktig är han!? o likadant en stund senare, då hörde Andreas att han va på väg in på toaletten så han smög efter, o stod o kikade på honom och såg att han verkligen kissade på pottan och gjorde samma procedur igen! 4 gånger har han kissat på pottan idag!! Han har verkligen vägrat typ i två månader nu. Han har gått på pottan en gång i veckan och det har varit när han ska bada, då vet han att han måste kissa pottan innan. Synd att vi ska va borta så mkt imorrn, vågar inte direkt åka till kalmar utan blöja :-p
Ville bra skryta lite med min son! Nu ska jag sova så jag orkar fika imorrn!
Johanna

2 kommentarer:

Anonym sa...

va duktig theo är.... Nora har inte kommit så långt... nått tips?

Johanna sa...

Hehe, nä vi har verkligen försökt det mesta innan.. Det är nog tyvärr så att det kommer när de är mogna för det. Vi körde och kör fortfarande ett litet belöningssystem, varje gång han kissar på pottan/toaletten så får han en silverstjärna som han får klistra upp på en liten tavla, sen om han bajsar så får han ett lite stööre klistermärke... Första dagarna gick jättebra, han pratade inte om annat än stjärnor o fiskar! Men han tröttnade efter ett tag men nu har han kommit på det igen =)