tisdag 13 januari 2009

Sweeeet!


Idag är Theo på dagis, så roligt, han har pratat hela morgonen om alla barnen och fröknarna. Direkt när vi om så kurade hon ihop sig mot mej och blev jätteblyg, tre fröknar stod och försökte få honom att kolla upp men icke... Sen frågade Åsa om de två skulle gå in och titta om bilarna fanns kvar, oj vilken fart han fick, sträckte på sig och kastade sig över till Åsa. De hade verkligen saknat honom.
Jag belv lite små galen på honom i morse kan jag säga. Tänkte att jag kunde gå och duscha som vanligt utan problem om han sitter och kolla på teve, men när jag duschat klart kommer han in och typ sliter ut mej och säger:
-titta Theo gjort! (Ojoj, det säger han alltid när han gjort nåt hyss.)
-vad har du gjort?
-Theo kladdig!
-tror du mamma blir arg?
-jaaa säger han med värsa leendet...
Ser att han är blöt om händerna, kollar och luktar... hmmm det luktar som matolja :-S Följer med honom ut i köket, jippiiiii, matolja över heeela golvet, diskbänken, flåtig fotspår och handavtryck överallt! Och han då blev faktiskt mamma lite arg... olja är ju inte så lätt att bara få bort, det blir ju liksom lite flåtigt av det om man säger så...
Men men alla barn busar ibland, Theo gör det ganska ofta bara, älskar honom inte mindre för det!
Har hunnit med att beställa lite hårprodukter på nätet... Min värmeskyddande kräm är nästan helt slut och jag tänkte göra ett försök att hitta den... Tror just den sorten utgått, köpte den på en salong i Stockholm för ett bra tag sen. Iaf så fastnade jag på en skitbra sida, med massa bra grejer. Så det blev lite produkter från Toni & Guy och Maria Nila :-) Känner att jag behöver unna mitt hår lite bra grejer.
Och igår hade jag min första godisfria dag på jag vet inte hur länge! Va så stolt på kvällen, haha, vilken tönt... Jag har verkligen aldrig haft problem med att sluta äta godis när som, men jag skyller helt klart på graviditeten ;-) Märks på vågen med, har redan gått upp 5 kg! Har ju halva tiden kvar! Tanken va typ +12 kg max denna gången... Drar man ner på godis nu så kanske kanske man kan hålla ner det lite iaf, hehe wish me luck!
Nä nu ska jag passa på och slappa i soffan innan det är jobbdags!
Ha en trevlig dag!
Johanna

1 kommentar:

Anonym sa...

lilla theo skrattade rätt gott närr jag läste:-)

Kram Ellen