onsdag 21 januari 2009

Tja!

En dag i Rävemåla!

Eila och Theo lagar mat, Eila är såå fin i håret ;-) Theo ser väldigt trött ut!

Sötnosen Eila!
Min stora pojk! Här äter han kladdkaka med glass och grädde, lite kex saft o lite bulle...
Man får ju passa på när man är bortbjuden!
Ja idag har vi varit i Rävemåla och hälsat på Eila och Malin, Emil va ju i skolan. Men Theo va väldigt intresserad av hans rum, fullt av bilar, lastbilar och traktorer! Behöver jag säga att det tog en halvtimme att få på honom kläderna och ut i bilen när det va dags att åka hem.
Theo o Eila lekte jättebra, pussades och kramades gjorde de med...
Eila är så rolig, när Malin frågar:-Vad gör du och Danny på dagis?
Då typ juckar hon och säger uh uh! Jag skojar inte man dör när man ser det, tösen blir 2 år i maj! Malin försöker förtvivlat säga att nej ni vinkar till varandra! Haha, så är det när de har äldre syskon, de lär sig nog en del skit med!
Jättefint hus har de, precis lagom för dem. Kul att äntligen komma dit o få se det, de flyttade ju in i november, sen har det vart fullt upp med sjukdomar och helger!
När vi körde hem körde vi den nätta genvägen genom Eringsboda och hämtade Emma, hon ska va här till lördag och hålla oss sällskap.. Skönt att slippa va själva!
Just det ja, idag va det veckobyte, till vecka 22! Tror det blir några sega veckor framöver, känns som det kommer gå sakta nu... Börja kännas nu faktiskt, tyckte inte det va det minsta jobbigt förra gången vid denna tiden, men nu känner jag verkligen att jag är fet! Usch det är hemskt...


Theo gussar med bebisen! Han är så söt han tycker om att krama och klappa på magen, och så går han runt och säger Mamma tjockis! Nä nu ska vi slappa lite framför teven! Har gjort semlor ikväll, så vi är ganska mätta och sega. Snart blir det Made in Sweden, shit va bra det är, gillar verkligen de tre människorna!

Johanna

Inga kommentarer: