måndag 5 januari 2009

Nu är det klart!

Japp idag blev det sista klart i sovrummet, jag blev skitnöjd! Tror nog att vi kan trycka in en spjälsäng där så småningom.
Det är lite småsaker kvar, som överkast och prydnadskuddar och sänglampor och lite andra smådekoratiner. Theo älskar sängen och vill ligga i den och gosa hela tiden!
Tyvärr blev det lite knas med lakant, köpte nytt i fredags på ikea, men det blidde visst fel storlek... och vi har bara mörka lakan nu för de vita är spårlöst borta... men men vi ska ju in till kalmar på torsdag igen...
Fikat har vi gjort lite idag med, med Anna och Alma, så mysigt, fast det va skitkallt inne ¨på fiket måste jag säga! 16minus stod det temperaturmätaren på idag när vi steg upp.... brrr...
Här kommer lite bilder iaf!

Lite svårt att se på denna bilden, men andra dörren från vänster är en spegeldörr, ser ganska konstigt ut på denna bilden . Sen är det ett mellanrum mellan garderoberna, där ska in en byrå och en liten platt-teve på väggen så småningom. Lakanen på efterbilden fick vi av mamma o Dan i julklapp, satinlakan från hemtex, de är såå sköna! Och snygga! Skiver mer ikväll!

Johanna

1 kommentar:

Ellen sa...

jätte fint!!

//Ellen