torsdag 1 januari 2009

God fortsättning på det nya året!

Hej o hå! Nu är det 2009!
Har jobbat hela dagen idag, är ganska så trött faktiskt.
Hade jättetrevligt igår, ångrar inte att vi åkte dit. O Theo hade så roligt! Har en känsla av att det kommer bli mycket hyss o bus av grabbarna Theo o William!
Ska inte va långdragen... visar i bilder istället!

Matdags för hungriga pojkar!

Theo fick en lite försenad födelsedagspresent av William, som tyckte det va minst lika spännande som Theo =)

Softar lite i soffan efter maten!

Ellen med kameran i högsta hugg!

Speldags!

Killsidan:

Tjejsidan:

Ett av 3890 st kort som togs på Ellen o mej den kvällen!

Ellen väntar på tolv-slaget och att få korka upp den alkoholfria cidern :-P

Gott nytt år! Tycker denna bilden är supermysig när man ser trädets konturer!

En helt utmattad pojk som sover hur gott som helst! Minuten innan vi ska dra upp honom o knö på honom ytterkläder och skynda ut i kylan o bege oss hemåt!

Det va allt från denna nyårsafton! Om man leker med tanken att det skulle bli exakt samma gäng nästa år, då har det tillkommit tre små personer till! Såå coolt! Kanske fyra om Ellen sätter lite fart ;-)

Imorrn ska vi fika med Anna o Alma o ev. Jessica o Sebastian, mysigt! Efter det så åker vi in till Kalmar för att gå på ikea och ÄNTLIGEN köpa garderober till sovrummet! Har kommit på att om vi ska få plats med en spjälsäng därinne om ca:5 månader får vi nog börja planera... har ett par rum jag vill fixa iordning innan... Inga brådska direkt, men allt har en tendens att bli i sista minuten... Det är lite kedjereaktion här med. Vi tänkte börja fixa iordning i tvättstugan ganska omgående, och då tänkte vi ta garderoben från det blivande bebisrummet och sätta därute och ha som städgarderob(det finns typ inga hyllor o grejer i) vilket betyder att vi måste sätta in vår byrå i bebisrummet eftersom barderoben sitter fast i väggen och bakom finns ingen färg, plus att jag vill gärna ha in en stor byrå där jag kan förvara de saker som ska va till bebisen... Det i sin tur betyder att då har vi ingenstans att lägga våra grejer som nu ligger i byrån... Alltså måste vi ha nytt, o eftersom de vi har nu är fula o skabbiga köper vi nytt och slänger ut de som fanns när vi flyttade in... sen är det bara sängen med som ska bytas innan sovrummet är klart för denna omgång... Så är det iaf... nu ska jag sluta skriva!

Kommer magbild och nya-hårfärgen-bild och ev. lite före efterbilder från sovrummet, om vi nu hittar nåt i vår smak imorrn!

Johanna

Inga kommentarer: