torsdag 29 januari 2009

Tillbaka från Mauritius!

Hej hopp!
Igår va vi i Ronneby en sväng, hann inte med riktigt allt vi hade tänkt, som vanligt... Skulle ju stanna till hos Jeanette och se hur de har det, men klockan blev mycket innan vi va klara i Ronneby. Hann inte träffa Ellen o William heller, eftersom Ellen är en sån sömntuta ;-)
Vi va iaf en sväng hos Jossan m familj, liten stund på mammas jobba, sen åkte vi till lägenheten och lagade lite mat. Efter det stannade vi till hos pappa, så Theo fick säga hej. Sen va klockan helt plötsligt över tre, vi skulle ta en runda på stan, men det blev bara liten snabb koll, orkade inte så mkt, o Theo somnade i vagnen så det va inte nåt seriöst! Vi skulle in en runda på Maxi med fick vi för oss, men det blev ju bara gnäll av alltihop... Theo somnade igen på vägen hem vilket resulterade i att han somnade vid 21.15 sen på kvällen... Så man va lite sliten på kvällen sen.

Thula gymmar

Fikadags, Theo och Miranda

Ronneby kommuns näste chef! Fast han får nog öva lite på ringandet, han beställde bara kebab med sås och sa pusshej =)

Vilar lite hos Morfar, det blev iofs inte så många sekunders vila, även om Morfar nog gärna velat sova en stund ;-)


Emma softar lite i soffan med =)

Japp idag har jag haft Theo på dagis mellan 9.30-11.30. Vi skulle ju simmat med Jessica, men det öppnade ju inte förrän klockan 14.00 de har visst simskolor och sånt på torsdagar. Men Jessica hade hört från en kompis att de har ett Mauritius-rum på ett av "hemmen" här, hade aldrig hört talas om det, men vi bestämde att vi skulle testa. Vi kom dit, då va det upptaget så vi bokade mellan 10-11 så hann vi fika en sväng innan med... O jisses det va verkligen en annorlunda upplevelse! Det va precis som att sitta på stranden, så fick man väla om man ville va i Miami, Mauritius eller Bali... Vi tog Mauritius, beställde ett par drinkar kostade 5kronor st, och så gick vi ut i sanden och slog oss ner i solstolarna! Ashäftigt, sen fick vi ju syn på att det fanns hawaii-blom-halsband, solhattar och solglasögon, shit vilka skrattanfall vi hade vill jag lova... Men det va superskönt, passade perfekt i detta vädret, 33grader varmt satt vi där o njöt. Perfekt för oss som inte får ligga i solarium, det va skönare än solarium med, och så kunde man ju sitta 7 stycken där o glassa och snacka! Rekomenderas varmt!



Jag o Jessica softar med våra drinkar, det blev konstiga ränder när man fotade, ser mkt mer "äkta" ut irl!

Nu ska vi slappa innan jag ska jobba! Ledig imorrn sen jobba helgen, känns rätt lugnt faktiskt, hoppas bara Emma och Theo står ut med varandra hela kvällen idag! Andreas komme rju inte hem förrän imorrn! Pusshej!

Johanna

1 kommentar:

Jeanette sa...

Det ser ju inte helt fel ut!...hihi