fredag 2 januari 2009

Shoppat en del!

Ja, vi kom iväg till fikan idag, trots att vi tog sovmorgon till klockan 9!
Efter det bar det va till Ikea i Kalmar! Skoja inte om att Theo kommit in i nån sorts trots eller nåt... shit, han vägrar sitta vagnen när vi kommer in på ikea, Andreas bär honom ett tag, men han väger ju en del så man blir ju trött. Mej vill han knappt va hos för han är så pappig nu,klarar ändå inte bära honom så mkt pga foglossningen. Men jag tycker att man måste faktiskt visa vem som bestämmer, annars gör han som han vill hela tiden och vi får dansa efter hans pipa, och det säger ju sig själv att det inte funkar i längden. Så vi satte honom i kundvagnen, gallskrikande, vi tog inte upp honom, det va jobbigt men han måste verkligen lära sig. Vi körde åt sidan och pratade med honom, och efter en stund så förstod han att det inte va nån mening att skrika o tjura... Man märker verkligen att han testar gränser hela tiden nu...

Iallafall så hittade vi garderober... Jag fick två garderober en 50cm och en 100cm, de går ända upp till taket, två ekdörrar och en spegeldörr... Och Andreas fick en på 100cm ekdörrar. Det kommer bli så snyggt. O när vi stod där och pratade med en anställd som skulle hjälpa oss, så stod vi precis bredvid den sängen vi alltid sagt att vi ska ha... så vi slog till på den med, och sängbord till. Shit va snyggt det kommer bli! Nu ska bara de gamla grejerna säljas.
Viva ju puckade nog att inte ta med släp, så efter vi fått listan på allt vi skulle hämta så blev det till att köra hem till Emmaboda och hämta släp hos Pelle o Ulrikaoch så va de även så snälla att de tog hand om Theo medan vi körde in till Kalmar igen och köpte våra grejer. Första gången Theo är där själv, och det gick jättebra.. Det är hans farfar och hans tjej alltså...

Har tagit förebilder på sovrummet, men vi har knappt börjat bygga ihop det än, så det får bli imorrn eller söndag som jag lägger in det... Tog lite andra bilder med men jag orkar faktiskt inte ladda upp de på datorn nu.
Theo va förresten lika duktig med pottan idag, men sen va vi ju tvugna att ta på blöjan när vi skulle fika o sen till kalmar, så det blev inte mer tyvärr... Men han va inte glad för att ta på sig blöjan, och det är ju positivt! Imorrn får han gå i kalsonger hela dagen!
Sov gott!
Johanna

Inga kommentarer: