lördag 10 oktober 2009

Hejsan hoppsan!

Imorrn är det barnkalas, Theo och jag va nyss borta och handlade allt.. usch usch, pengarna rullar på de här rackarns kalasen =)

Igår va Pappa och AnnSofie här och firade Theo, vi bjöd på mat och en chokladtårta efter. Vi satt och glodde på idol och pratade. Det är inte så ofta de är här om man säger så...Sist va när Theo fyllde två år... Men nu får det ju blir iaf två gånger om året eftersom vi har två kids nu ;-)
AnnSofie och jag delade på en flaska vin, rött, jag är ingen rödvins människa men det va faktiskt ett väldigt gott vin jag hade här i hyllan!

Vi fick sova till 8 här idag eller tio över rättare sagt då min klocka ringde... Ja så då steg vi upp och jag packade ihop mina grejer och for till gymmet för en timmes träning.. Så jäkla skönt sätt att börja helgen på, nu kan man äta en massa godis med gott samvete ;-)

Hehe, i torsdags när Anna och jag tränat och simmat så hände en lite kul grej... haha, vi byter alltid om hemma så vi kommer dit i träningskläderna och efter badet duschar vi och klär givetvis på oss vanliga kläder... Det gick ju bra fram till jag skulle ta på mej min kjol, haha då hade jag givetvis glömt den hemma! Som tur är så hade jag ett ganska långt linne så det gick ju att ha leggingsarna och dra ner linnet så långt det gick... Men jag lovar att jag alltid kommer dubbelkolla innan jag sticker till gymmet i fortsättningen ;-)

Nä nu ska jag inte sitta här mer! Bye for now!

Inga kommentarer: