söndag 11 oktober 2009

Kalasbilder från dagen =)

Huller om buller kommer de som vanligt =) Tack alla för ett skojjigt kalas, jätteskoj att så många kunde komma! Vi är helnöjda!

Födelsedagsbarnet Theo <3<3<3
...
Mamma och fördelsedagsbarnet <3<3<3
...
Pappan och brorsan Milo <3<3<3
...


MillePilleBus <3<3<3
...

Alma och Theo äter tårta, lite cars-tema blev det även idag ;-)<3<3<3
...

En väldigt suddig bild på en del av kidsen. William, Miranda, sebastian, Alma och Theo.
(det är bara hälften av av alla barnen, inte jättelätt att få alla på samma bild ;-)
...
Fina Anna och Milo gosar =)
...

Haha, ena tårtan, många kockar till denna vill jag lova! Tror nästan alla hade ett finger med i spelet :-P Lovar att jag ska fixa bättre bokstäver till nästa gång! 3:an va ju lätt finast, hihi!
...

Cars-tårtan.

Största delen av gänget, familjen fridvall hade inte anlänt än och Jessica o Jim va nog i köket, annars är det alla vuxna.. Malin (och Eila), Andreas, Daniel, Martin, Ita, Ellen, Nettan (och Max), Anna (och Alma)... Underbart gäng! Så härligt att alla börjar lära känna varandra mer och mer nu, alla är underbara vänner. Nya och gamla <3<3<3
...

Tårrtfixandet, Martin fixar bokstäver lite i bakgrunden, Ita bär runt på William som ville kolla på när hans mamma Ellen grejer med tårtan...
...
Ja denna dagen kom och gick, blev lite missberäkning på tårtorna, trodde jag skulle hinna klart med dom innan folket kom, men men de fick ju hjälpa till lite, och det gick ju hyffsatbra ;-)
Mina vänner är såå fina. Barnen har blivit så stora och de leker så fint allihopa. Barn är så bra för de lär känna varandra så snabbt med. Inget bråk alls det va ju ändå en del kids =)
1st 05:a, 3st 06:or, 3st 07:or, 2st 08:or och 2 små 09:or... kände att det va kul och skriva så, helt meningslöst men iaf haha.
Nu ska jag slappa lite i soffan innan läggdags! Pusshej! Tack för idag!

Inga kommentarer: