måndag 5 oktober 2009

Mycket på schemat =)

Först lite bilder:Mys o bus, underbaraste <3>
...


Min söta Mamma med Milo <3
...

Andreas, Theo o Dan, lite trötta o sega i soffan. Theo fick en bil som man hissar upp o skruvar fast hjul o mekar o fixar, skitkul! Han mekar hela tiden, samtidigt som han glor på film ;-)
...

Theo blåste ut ljusen på ett kick <3
...
Cars-tårtan =)
...

Dagen, so far: Efter dagislämning for vi till affären och sprang på Nettan i vanlig ordning, så det blev fiket direkt =) Sen köpte jag ett par ringar till öronen, tappar alltid dem så jag är stammis hos guld-Ulla =) Sen kikade vi runt i de andra affärerna innan det va dags för hämtning på dagis.

I eftermiddag är det babysim igen, Milo o jag ska simma själva för vi har ingen barnvakt till Theo, men det går ju det med =) Veckorna går så snabbt tycker det är måndag väldigt ofta ;-)

Imorrn va planerna som så att Theo inte skulle va på dagis utan vi skulle gå på kyrkis istället för vi har 3-års och 4-månaderskontroll på bvc vid 10.30. Men tji fick jag, dagis har fotografering imorrn, klockan 9 börjar de med röda avdelningen, hm hm, frågan är om det är dags för gula lagom till halv elva eller om de hinner plåtas innan bvc dags...? O nu får de ta enskilda kort med! Awesome =)
Nu är det gnäll på schemat så nu har jag inte tid att sitta här mer!! PUSSHEJ!

Inga kommentarer: