fredag 23 oktober 2009

Typiskt...


Jag har länge vartit sugen på att köpa nya gardiner... Nu satte jag mej ner med lite kataloger och hittade en gardin jag blev helt såld på. Vill ha samma i hela vardagsrummet denna gången (vårt v-rum går typ som ett L) vi har haft samma vid två fönster och en annan sort vid tv-delen av v-rummet. Men nu ville jag som sagt ha samma överallt, ja och givetvis va det inte den billigaste sorten jag föll för, 1800kronor om jag ska ha samma... suck, man är inte snorrik när man går på föräldrapenning precis. Ska kika runt och se om jag hittar nån billigare kopia...

Det bär mej lite emot att säga att det snart är dags för fredagsmys, är sjukt trött på allt tjafs om fredagsmys hit och fredagsmys dit, ALLA har fredagsmys! Det har liksom tappat innebörden, ordet betyder ingenting längre känner jag. VARJE fredag på facebook så skriver typ hälften av alla att de ska ha fredagsmys... (och kolla idol för den delen)
Ja det är ju en störd grej att hänga upp sig på, men så är det iaf!

Vi har ändrat lite i schemat idag och har Theo uppe till nio istället för halv 8, killen gillar doobidoo, så han ska va uppe och äta chips och mysa med oss utan Milo för en gångs skull. Känns som han inte får så mycket tid som man vill ge honom så vi får skapa lite nya tillfällen =) Han är skitnöjd och har tjatat hela kvällen om att Milo ska gå och sova! Han ser dock lite trött ut nu, men han får snart ny energi när skålarna åker fram!

Imorrn blir det gymmet så fort jag stigit upp, sen ska jag baka mina vaniljbullar och sen kommer mina fina syskon, ska bli såå mysigt! Eventuellt blir det lite bowling, eller blir det bara mys =)

Ha en underbar fredagskväll mina vänner!

Inga kommentarer: