söndag 22 februari 2009

Helgen snart över igen...

Ja det va den helgen det... Men det känns ändå som att man hunnit med en del iallafall. Imorgon får vi tyvärr hoppa över fika med tjejerna, hinner inte eftersom vi ska till mhv vid 10.30. Synd, denna gången skulle det va hemma hos Nettan, känns som det är lugnare om man är hemma hos nån, men men det går väl fler tåg! De tycker nog det blir lugnt och skönt utan oss en gång =)

På onsdag blir det nog Ronneby för vår del! Ska bara kolla så allt klaffar, och att vädret är ok... Ska bli kul, senaste gångerna vi varit nere så har vi knappt hunnit med alla, så nu planerar vi inte in för många! Ska bli såå kuligt!

Emma och jag sitter i soffan och glor på Bridget Jones, 2an, har precis ätit vitlöksbröd och, hrm, semlor... I know, ny vecka nya tag.... imorgon, har iaf inte ens luktat på chokladen som Andreas nyss satt och smäckte i sig. DET va duktigt, då är ju inte EN ynka semla så farligt!

Imorgon vet jag inte riktigt hur det blir, kommer antagligen försöka komma ut lite mer än idag, tänkte att Emma och Theo skulle följa med till mhv så kan e vänta medan jag tar prover och pratar så kan jag fråga om de får komma in och lyssna på minisen sen! Ska blikul och se vad Theo säger om han nu över huvud taget förstår vad som låter =) Uppdaterar hur det gått imorgon!
Johanna

Inga kommentarer: