torsdag 19 februari 2009

Ont ont ont...

Idag har jag väldigt ont, känns som benen är svullna, redan! Och magen känns tung och allmänt i vägen. Tror jag får igen för att jag gick en (för mej nu för tiden) långrunda igår!
Imorrn har jag liite sovmorgon, börjar vid nio, slutar vid 16. Andreas ska till Borås igen imorgon så Theo får bli på dagis typ 2,5 timme längre än vanligt på fredagar, känns tråkigt, men han har nog inget emot det.
På lördag åker vi hem till Eringsboda, hoppar badet i Tingsryd, pallar inte nu när det är lov, mer jobb än nöje med en liten vilde :-) Blir nog lite fika och kanske lite pulkaåkning iallafall.

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mej, vet att jag inte kommer somna än på nån timm iaf men det kan va skönt att vila kroppen... Ska leta upp en kudde att stötta magen med också, fick ta min huvudkudde inatt, men det va inte så skönt för nacken!
Sov gott!
Johanna

4 kommentarer:

Anonym sa...

känner mig lite skyldig i att du ska få ont gumman =)
jag ska inte dra ut dig på fler Låånga promenader nu innan bebbsan tittat ut=)
hi!
kul å läsa din blogg=)
nu när vi äntligen har internet igen!! måste ses snart igen!
saknar er!!
kram!!

Johanna sa...

Hej! Men det va på tiden Biggis!
Det va nog inte den promenaden med er som va värst, men det är bara bra och röra på sig, får ta att man får lite ont ibland, kan ju inte sitta inne hela dagarna!
Vi får ta en sväng igen snart!
O så måste vi komma bort till er snart!
Pusskram på er!

Malin sa...

Ja vår vagn är heaven, och det trodde jag inte innan. Vi stod också och vägde på om vi skulle ha en syskonvagn trots att Maximilian inte är så gammal för priserna är ju hemska. Men som sagt, man kan ju alltid sälja den sen. Hoppas att ni hittar någon ni gillar iaf. Fördelen med vagn är ju att man kan spänna fast dem i den och sen vet man vart man har dem *asg* Har man en busig unge som inte kommer på inkallning så är det ett starkt skäl ;o)

Anonym sa...

Hej.. Hoppas allt går bra med din mage och Theo.. han har också blivit stor.. :-) Robin är redan 4 månader så tiden går undan.. Kram