torsdag 5 februari 2009

Tjingeling!

Vilken dag, helt slut! Har legat o typ sovit i soffan nu i över en timme... Theo låg och gosade en stund, sen sprang han en runda och kollade läget sen kom han tillbaka och gosade..
Fattar inte att det hänt så mkt nu senaste tiden, är skittung, magen väger bly redan, och jag är väldigt trött... Sånt jävla humör med, är sur hela tiden och stör mej på ALLT, jobbigt! Imorgon ska jag jobba förmiddag igen, måste lägga mej i tid idag! Jobbigt att sitta o gäspa.

Ikea igår va ingen hit... fick typ inget köpt, gardiner och vägg-tvättställningar och hyllplan fick vi iaf med oss hem... Resten får vi väl ta en annan gång. Det blev inte ens nån stol till Theo... Inga köksgardiner, inget skötbord, typ inget av det roliga! Nåja, vi har ju allt till tvättstugan så vi får väl ta det först... Nog för att det kan va kul med Ikea men blir det för ofta så blir det bara tråkigt. Det va mkt roligare när man va yngre och va där (Älmhult)typ 1-2 gånger om året, då va det mer speciellt. Nu har man inte så långt och köra (Kalmar)så då blir det lite impulsköp när man är ledig.
Nu ska jag värma baguetter och koka te så blir det lite kvällsmys och sen blir det nog sängen för en trött mammas del...
PUSSHEJ!
Johanna

1 kommentar:

Anonym sa...

Du är utmanad! Kolla min blogg! Kram