onsdag 11 februari 2009

Vecka 25!


Hej hopp! Nu har vi kommit till vecka 25! BARA 16 veckor kvar :-p... Tror h*n firar där inne, far och flyger runt som en galning nu! När jag stod och sminkade mej hade h*n morgongympa som aldrig förr, kändes som att h*n vände sig, inte för att jag vet hur det känns, men jag skulle kunna tänka mej att det känns ungefär så... Men det är lite tidigt än va?
Tänkte jag skulle lägga in en jämförelsebild från Theos graviditet, men såg att det inte va så smickrande, vecka 25 med Theo va på sommaren, sommaren 06 va väldigt fin och solig, så jag va väldigt solbränd på den bilden... Nu har man inte sett solen på flera månader så det är lite skillnad om man säger så!
Vilket underbart fint väder det är ute idag! Helt vitt och snöigt. Vi ska strax dra på oss ytterkläderna och åka lite pulk! Får ju passa på nu, det kanske inte blir så mkt mer snö denna vintern, och nästa vinter finns det en liten som ska ha uppmärksamhet!
Får se omjag drar med kameran ut så kanske jag lägger upp lite bilder senare!
Håll tummarna för att bilen är klar idag! Vill så gärna byta mina byxor ooch kolla på bebisgrejer!

Snyggläder på onsdagsmorgonen :-p Har typ alltid Gina- linnen, de är så sköna, helt perfekta och ha under jobbkläderna med, precis lagom långa till när man har en tjockismage!
Pusshej!
Johanna

Inga kommentarer: