lördag 21 februari 2009

In Sweden we call it a kick....

Sparkåkning med mormor!

Semla-tillverkning pågår!
Bubbelbad, han kunde ju inte vänta tills vattnet va påfyllt innan han hoppade i!
Ja idag har vi varit hos Mormor o Dan, fullt ös hela dagen, tror att de ligger och sover i soffan därhemma i Eringsboda nu =)
Vi va ute en stund men det blev ingen korvgrillning, men det gör inget kände inte för att ställa mej i eldrök när man är precis nyduschad.
Vi fikade en massa och gjorde semlor istället. Plus att vi åt korv och makaroner innan vi åkte hem. Efter vi fikat ville Theo sova sa han så mormor följde med honom upp, hör hela tiden att de springer runt på övervången så jag förstod att han inte va så sugen på att sova. Sen kommerde ner och så säger mamma att Theo ska fråga Dan en sak... Då frågar han så snällt om han får bada i bubblaren... Han har aldrig gjort innan, och han älskade det, tycktedet va lite läskigt när man satte igång bubblorna men det va ju skitkul efter en stund, även om han aldrig vågade sätta sig ner i det ;-)
Nu är vi iaf hemma och lite trötta är vi allt. Ikväll blir det myskväll igen, har väl inget att välja på då det är melodifestivalen... igen... Men morötterna och dippen kom aldrig fram igår, vi va helt slut efter pizzan och sen ska jag erkänna att jag somnade framför teven efter på spåret... Det börjar bli lite av en tradition nu faktiskt :-p
Imorgon kanske moster Emma kommer, om hon får tag i nån bil... och vädret är ok. Det va ju lite sladdigt ute i förmiddags måste jag erkänna, men vi orkade inte stanna hemma för det. Fast jag gillar inte köra i sånt här väder egentligen, jag litar på min bilkörning men inte på andras.
Nu ska vi hänga upp lite tvätt och slänga in en ny.. lite nytta får man väl göra på sin lediga helg =)
Johanna

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Dunsan!
Är så sugen på att träffa Johanna med "stora magen" och lille sötnöten Theo snart :) Har ni nåt ledigt i veckan kanske....
Hör av dig!
Kramis