måndag 23 februari 2009

Tillbaka från Mhv...

Ja för ett par timmar sen... det gick väl ganska så bra. Jag ville att hon skulle kolla om jag har uvi, men tydligen hade jag inte gjort urinprovet på rätt sätt, så jag ska lämna in ett nytt på onsdag. Jag har aldrig haft det innan så jag vet ju inte hur man gör, trodde hon kunde göra det på samma prov som hon gör det andra. Hon hittade lite äggvita i urinen, men det kunde bero på annat sa hon... vet inte riktigt vad hon pratade om, men jag svänger in med ett nytt på onsdag, ska försöka kissa rätt ;-)
Sen frågade hon om jag sökt havandeskapspenning än... -nä det har jag inte tänkt göra sa jag... -Jaså? Så kollade hon på mej som att jag va störd eller nåt. -Om du har så ont så har jag svårt att se att du klarar jobb hela tiden sa hon... Jag har faktiskt inte ens tänkt tanken på att söka... Men hon sa att de flesta med mitt jobb söker och sa att ja hon kan ju inte tvinga mej, men att jag skulle tänka över det... Men nu har jag ju gått med det i snart 20 veckor så då känns det som att jag kan bita ihop tre månader till =) Jobbar ju inte heltid.

Järnvärdet låg på 120, så det blev järntabletter denna gången med... Hatar dom jädrans tabletterna, blir helt knas i magen. Ändå va det mkt bättre än om man jämför med med Theo då gick jag från 132 till 110 från inskrivning till andra besöket, nu står jag på samma som vid inskrivningen... men det hjälpte inte. Hjärtat hörde vi klart och tydligt 132/min Theo låg på 160/min... Hehe man jämför redan allting märker jag ;)
Däremot har jag ju gått upp betydligt mkt mer i vikt, men det va ju inget som kom som en chock... Sf måttet låg på 26 precis som det ska... Så jag tror att allt va bra, får se om hon hör av sig sen om urinprovet.
Nähä nu ska jag fläka ut mej i soffan! Hej hopp!

Inga kommentarer: