söndag 12 juli 2009

1 månadsdagen och en supertrevlig kväll!

Grattis älsklingen!
Igår blev min lilla minsta prins 1 månad! Vad snabbt det går, men ändå känns det som han har funnits så mycket längre! Konstigt det där! Han är en sån snäll bebis denna lille killen! Äter och sover och växer =)
Ja igår kom ju Jessica, Jim, Sebastian o Alexander och Anna, Daniel och Alma hit och grillade och hade trevligt! Det va kanonmysigt! Jag gjorde klyftpotatis och rotfrukter i ugnen och så hade vi sallad och ett par såser och så en massa godis och efterrätt. Vi va väl ganska så mätta allihopa sen. Barnen lekte för det mesta bra...
Milo sov sig igenom typ hela kvällen, vaknade och åt en gång sen sov han vidare! Det va lite gnälligt inatt, men inget allvarligt. När Milo är gnällig så är det liksom bara att han ligger i sängen och vänder och vrider och gnäller efter nappen. Än så länge har han aldrig vaknat och skrikit och gråtit faktiskt... Skönt, Theo hade en liten period med magknip när han va liten så man fick gå upp och gå runt och bära på honom... Men än så länge är vi skonade från det.
Anna, Jessica och jag ska börja simma direkt efter semestern med, ska bli skitskoj! Alla tre månste bara inhandla nya badkläder ;-) Och så har vi planerat en masa annat som vi ska hitta på i sommar! Sån tur att man fått sånna underbara vänner, och att hela familjerna kommer så bra överrens med, det är värt mycket!
Här kommer en bild på tre små trötta knattar! Alma Theo och Sebastian, sitter med godisskålen och kollar på pippi långstrump, klockan är nog runt 22.30, precis innan hemdagset/läggdags!

Nu ska jag ta och laga lite mat, fiskgratäng... Och efter det så drar vi ut på promenad, har blivit snålt med det i veckan, kan man minst säga! See you!

1 kommentar:

Fam.Bohman sa...

ååå va jag är avundsjuk på dig... Här är det magknip, såriga bröstvårtor och en dam som inte vill sova på dagen=Jätte kinkig framåt eftermiddagen. Kram på er