måndag 20 juli 2009

Pippi Långstrump the one and only!

Ja vi kom iväg till Kalmar idag och kollade på pippi-teater, Theo, Milo, Jag Andreas, Anton, Ella och Mia (barnens kusiner och faster). Vi började med att gå ut och äta, det va en riktigt dum tid, värsta lunchrushen... Vi skulle gå på zorbas men det va knökfullt, så det fick bli kina istället, inte mej emot =)
Sen va vi i valet och kvalet om vi skulle ta teatern eller ej eftersom det regnade lite då och då... Men vi gick dit... Det gick ju bra, halva tiden... sen kom regnet... Jobbigt, som tur är så hade vi med oss ett paraply, jag och Milo fick ta det så fick de andra klättra upp på en liten scen bredvid som hade tak.. 320 kronor la vi på detta och så blir det så....Trist, men så är det ju, man kan aldrig veta!
Annars va teatern kanonbra! Helt oväntat dök Anna med bihang upp =) Lite kul! Här kommer ett par bilder:

Theo och Ella, medan vädret fortfarande va okej, liite svårt att sitta still innan det började, men det gick... emellanåt ;-)

Troligtvis pippis minsta fan =) Min lille Milo!Såå duktig, sov genom hela teatern, skönt det, jobbigt om man skulle behöva bära runt på honom i ösregnet, han låg i min famn hela tiden!

Ja nu va det rätt mysigt att dra på sig mjukiskläderna och slänga sig framför teven med detta som "kvällsmat" =)
Vi har bestämt att vi flyttar barnens gård besöket imorrn, det verkar som det ska bli regn imorrn med. Jessica ville ha besked idag eftersom Jim jobbar och bara kan ta ledigt en dag... Så vi skjuter det till nästa vecka då de sagt att det ska vända! Anna messade nu om att det kanske blir leklandet istället, det vore ju kanske nåt =)
Nåja, vi får se vad som händer... nu ska jag slappa lite innan läggdags. Är fortfarande lite frusen!

Inga kommentarer: