onsdag 15 juli 2009

Hemma igen =)

Snabb uppdatering. Vi är nu hemma från vår minitripp till Ronneby. Har bott i mammas lägenhet i två dagar. Har dock inte gjort så mkt, igår va vi nere och åt glass med Ellen och William, det va full rulle vill jag lova! De grabbarna är inte stilla i många sekunder! Sen sprang vi på min far, så vi gick och handladelite med honom... (Emma va givetvis med hela tiden, annars går dt ju inte ;-) ). Vi bestämde att vi skulle ta det lugnt igår och sen åka och sola och bada idag på brunnsbadet. Hade kollat vädret och det va en stor sol och 24 grader...Men det stämde inte riktigt, det har till och med regnat på oss lite idag! Men vi har haft en kanondag ändå. Va nere på stan på förmiddan. Hälsade på Ita en stund med på dressman. Sen åkte vi ut till brunnsparken och fikade och gick en runda i brunnsskogen... Supernice!
Här kommer lite bilder!

Lite dåliga bilder, kameran börjar bli kass, snart dags för ny =)
Theo med sin far! Fikar och myser!
Milo och mami gosar!

Mamma och pojkarna =)

Theo sprang av sig en hel del, perfekt för honom med de stora ofarliga ytorna ;-)

Milo myser i vagnen...

Theo tog en tur på bäckahästen!
I brunnsskogen, så otroligt härligt. Lite annat än Tråkiga rundorna i Emmaboda! Och vilka minnen man har därifrån, vi va ofta där med klassen... Och en del festande har det blivit i brunnsparken kan man säga =)

Om man blir trött så får man åka snålskjuts med lillebrorsan ;-)

Mysigt va! Härligt att umgås med familjen och bara va, vi njöt allihopa trots att solen inte visade sig för mkt. Vi slapp regnet när vi va där iallafall =)

Imorrn är det ölsands djurpark som gäller. Kommer hänga med Nettan och Anna med familjer. Ska bli sjukt kul, jag är og den som ser fram emot det mest! Theo är med ganska uppspelt, kommer dock bli lite besviken på att det inte finns några riktiga dinosaurier :-P

Nä nu ska jag kila vidare och kolla lite! Ha en trevlig kväll!

Inga kommentarer: