tisdag 7 juli 2009

Slå min dag om ni kan!!

Vilken sjukt underbar dag jag haft idag! Fick ju sova som en prinsessa, börjar bli bortskämd nu ;-) Först 5,5 timmar, matning sen 3 timmar till =) Sen va vi tvugna att gå upp och gör iordning oss för att fara till Karlskrona!

Vi kom dit vi 10-tiden, som planerat för en gåns skull :-P Gick till Åhlens först och skoja min doja, vi hittade direkt gardintyg till båda pojkarnas rum!! Supernajs! Sen va man ju på superbra humör =)
Sen blev det lite fika med på åhlens. Dressman efter det och Andreas hittade för en gångs skull lite kläder, så även det en hit! Efter det gick vi till Cervera och shoppade födelsedagspresent till min vän Ellen =)

Klockan 12 va det dags för matning av lillen, så han och jag satt i bilen medan Theo och Andreas intog en lekpark en stund... Skönt för Theo att springa av sig lite, jobbigt när vi tjatar på honom att så får du inte göra, stanna där, rör inget... Så de va behövligt!
Hade tandläkartid vid 13 i Rödeby, men vi hann inom karlskronamöbler innan för att se om vi kunde hitta ett par lampor... Men de har ju nyligen flyttat om bland lamporna så det va så rörigt så vi hittade absolut ingenting vi gillade.
13.00- Gahhh tandläkaren! lite skraj va jag, men helt ärlig det kunde inte gått bättre! Inga hål, det va iofs många år sen jag hade hål, tror bara jag haft ett =)
Sen kom det roliga, jag har helt missat att man får sånt här bidrag i form av 300kronor varje första juli, så nu hade jag två sånna bidrag innestående, en undersökning kostar numera 640kr! Så dagens besök gick på 40 kronor!! Och folk säger att det är dyrt att gå till tandläkaren ;-P

Sen körde vi tillbaka till karlskrona, eller vedeby iallafall... Leksakshuset först, hittade mer barngardiner så vi köpte ett tyg till, man måste ju passa på när man väl hittar, bra att ha och bta med... Babyproffsen blev det sen. Skulle ha en ny kedja till barnvagnsskylten, som gått sönder direkt, men de va slut just nu... Tråkigt. Och så köpte vi en uv-filt, tack för tipset Sara =)
Hoppas den funkar som jag hoppas, ca: 350 tror jag det va den kostade där om nån undrar. Cheapy drog vi till efter det, där golv till Theo inhandlades, kanon kanon! Maxi hann vi med en snabbis med.

Sen va vi fram och tillbaka om vi skulle köra om Ronneby innan vi körde hem... Och i sista sekund svängde vi av mot staden med mina nära och kära! Det enda som är jobbigt när man ska dit är att man vill hinna träffa så många på så kort tid, så man hinner liksom inte sitta ner och umgås som man vill!
Iaf, vi ringde mamma på jobbet på väg dit och frågade om hon ville med oss ut och äta, så vi gick till "garlic house" smarrigt va det kan jag lova!! Och så kan man ju inte bara strunta i att ta en glass på torget :-P Mötte upp syster yster så hon följde med. Sen när vi stod på torget så frågade Emma om vi ringt Ellen och sagt att vi skulle komma, det hade vi ju inte, men där kom de cyklande hela familjen Ottosson-Svensson =) Vi skulle ju åka till dem ändå efter glassen, men det va ju en trevlig överraskning! Theo och William fick busa en stund med. Sen åkte vi hem till dem med presenten och bytte ett par ord.. För sen va vi ju tvungna att åka vidare till min gamle far! Så där satt vi och fikade ett par timmar.

Vi kom hem för en stund sen så nu blir det nog snart sängen tror jag... har varit iväg i över 12 timmar idag! Så man är lite trötter!

Imorrn har vi INGENTING planerat, skööönt, ska se om Nettan är hemma så jag kan låna hennes symaskin igen, så jag får ihop gardinerna... Är dock lite ledsen över att jg inte hittat några lampor! Men ska köra förbi möbelaffären och kolla... Lite golvläggning och ihopbyggnad av möbler blir det nog med =) Trivs rätt bra just nu faktiskt!

Nåja en liten rapport från mej =)

2 kommentarer:

Fam.Bohman sa...

Herregud va du hunnit med...
I natt har jag faktiskt fått ett pass med ca 5 timmar, det var skönt...
Ska till min mormor i dag och göra gamlingar glada med båda barnen och mamma.
Ha de gut...

Sara sa...

ja dom kostade en del, men man kan ju använda dom efter som solskydd på stranden sen också kanske :-) kram