måndag 6 juli 2009

Tjolahopp!


Ellen William och Theo, det va här de hängde liksom ;-)

Ellen gosade lite med Milo med =)

Hej hej!
Fullt ös idag =) Ellen och William kom lite efter tio idag så vi har haft jätteroligt! Milo fick jättefina kläder och jag fick en superfin orkidé. Har lite dåligt samvete att jag inte hunnit köpa nåt till Ellen än, hon fyllde ju 25 i början av juni så jag ligger lite efter kan man säga... Men jag vill köpa nåt bra eftersom hon ändå fyllt 25, den som väntar på nåt gott heter det ju =)
Sen va Milo och jag iväg och veckohandlade, ifick ihop en hel del faktiskt ;-) Det va ganska lugnt och skönt att bara ha Milo med sig kan jag säga, det va nog därför det blev så dyrt ;-)

Nu har vi precis ätit och Andreas och Theo är ute och klipper gräset, efter det drar jag med hela familjen ut på promenad! Och hör sen!!

Ska inte hålla på o tråka med vikttjat men jag har iaf gått ner lite under veckan, känns skönt att man inte står still eller går upp... Ska också tillägga att jag kommer att ha en separat viktblogg som jag kan tjata hur mkt som helst om det i ;-) Men det kommer, man har liksom inte ro att hålla på med sånt på dagarna och på kvällarna har man alltd annat att pula med... Och sen är det ju faktiskt så att jag inte riktigt satt igång att gå ner "på riktigt" så det är ingen brådska!!

Och här kommer en bild på min underbara födelsedagspresent som kom på posten idag =) Ett superfint halsband med mina barns namn på! Det är sååå fint, till och med finare i verkligheten =)

2 kommentarer:

Hanna sa...

var har du beställt halsbandet? Jag har kollat runt lite för jag ska också få det i födelsedagspresent...

Johanna sa...

det är beställt från solx tror jag det heter...