torsdag 16 juli 2009

Trött, solbränd och nöjd =)

Dagen har varit helt perfekt! Vi träffade Nettan med familj och Anna med familj på ölands djurpark. Det va strålande sol och härligt varmt... Fast efter ett tag blev det nästan för varmt.. haha alltid ska man klaga!
Theo åkte karusell på karusell... om och om igen! Han har verkligen haft skitkul idag. Hn och Alma har badat med, vi fick köra med mutor för att de skulle komma upp =)

Max va lite småsjuk stackaren, men han va så snäll och duktig! De åkte en stund innan oss så de va inte med och badade. Anna, Nettan och jag åkte en riktigt rolig karusell, vi skrattade så mkt så jag trodde jag skulle dö!! Det va lämgesen jag skrattade så mkt!

Theo va ganska lydig faktiskt, lite övertrött och gnällig på slutet, men det är helt förståligt efter så mkt roligt!
Milo sov typ hela tiden, vaknade och åt och sen sov igen... Duktiga pojkar vi har =) Lillprinsen sov såå duktigt inatt med, 22.30 till 6.00, sju och en halv timme! Sen åt han och sen sov vi till halv åtta! Det är såå skönt att få sova!

Imorrn åker vi nog till nån sjö eller havet och myser! Känner dock att jag bränt mej lite i ansiktet, men jag får smörja, blir nog en del skugga ändå med min lille =)

Ha en underbar kväll ;-) Ja eller nåt..

Inga kommentarer: