torsdag 2 juli 2009

Nu börjar det ge sig!

Ja nu känns det som man ser slutet på kräkandet, iaf för Theos del! Skönt, han har inte kräkt sen 7 i morse, han har varit hängig och sovit mkt idag, men man vet ju själv hur man bli när man haft magsjukan!

Ja Karolin kommer troligtvis imorgon, hon va inte rädd för smittan sa hon. Så det ska bli jääteskoj, inte så ofta vi ses nu om man säger så!
Har pratat med Mamma med och hon sa att insjuknar inte nån av oss andra så kan hon komma upp i helgen och hjälpa mej lite. Mycket mycket tacksamt!

Hade ju tänkt komma igång med lite träning och så snart, har hittat ett joggingschema som jag tänkte testa så småningom... Har suttit och kollat runt lite på nätet om träning efter graviditet, ingen kul läsning! Det kliar verkligen i fingararna på mej, jag vill så gärna komma igång snart, men det ser ut som jag får vänta!
Det enda jag får syssla med nu är promenader, man får börja lite smått efter efterkontrollen... Men visst det är ju inte jättelänge till. Det jag tycker ska bli roligast är att komma hemifrån en stund, känner verkligen att jag behöver min egentid!! Just nu kan jag inte ens gå och duscha utan att Milo börjar gallskrika, så vi får väl börja vänja honom lite mer vid pappa först...
Ja och joggingen, vänta 6-8 månader!! Så ja, framåt jul! Kul kul, jag ska kolla med Pia med sen på efterkontrollen, man kanske kan börja tidigare... Men men, man vill ju inte skada sin kropp i onödan, man vet ju inte man kanske vill ha fler barn i framtiden ;-) Även om den tanken är väääldigt avlägsen just nu!

Nu, unga mödrar! Hej hej!

Inga kommentarer: