fredag 17 juli 2009

Kolla här då ;-)

Nä jag kunde inte vänta till sommaren är slut :-P
Kände det igår på djurparken att det är nog dags att skaffa en sån här =) Så det blev en tripp till Karlskrona idag, finns ingen babyproffsen-butik som slår den i Karlskrona! Det blev alltså en babytravel syskonvagn självklart i den nyaste färgen blå =)
Direkt när vi kom hem så tog jag barnen på en testrunda i 45 minuter och när vi kom hem stod maten färdig på bordet... kan det bli bättre!?
Theo tyckte det va jättekul att åka bredvid lillebror, han hjälpte till att sätta in nappen lite då och då. Hoppas han gillar den länge, den är skitsmidig att köra och jättefin!

Pärlan =)


Mamma och pojkarna på väg ut =)

Mina söta pojkar!

Vi hann med en runda till sjön på morgonen med, Theo fick bada en stund och det va en riktig höjdare! Men vi pallade inte stanna så länge för de där jäkla insekterna... HATAR verkligen småkryp!

Helgen blir nog ganska så lugn faktiskt... skönt! Men det ska väl regna... Måndag ska vi nog till Kalmar och kolla på en pippi-föreställning, tisdag blir det nog barnens gård och sen får vi se vad som händer!

Nä nu ska jag slänga mej i duchen =)

3 kommentarer:

Jeanette sa...

va fin den är!!

Fam.Bohman sa...

Ni har oxå haft endel bra dagar... Lite avis på vagnen blir man, men tror inte de blir nån sån... Vi ska ju ha en tvillingvagn från bohmans faster i typ augusti.. Kram

Anna sa...

Hej! Fin vagn, det är en sån vi har beställt. Är du nöjd? :)