söndag 15 november 2009

En dag i skogen =)

Idag har vi varit en sväng i Eringsboda. Blev en liten impulstripp idag. Skulle kolla om Emma ville komma en sväng idag, men hon hade ingen bil(svär att jag ska köpa en bil till henne om jag vinner en massa pengar!!) så vi åkte till Mormor och Dan istället, och passade på att hämta upp Emma i rävemåla också. Så vi har haft en jättemysig dag.
Tur va ju att just idag hade Dan lånat ut en sån här maskin för att köra lite ved eller nåt (?) så Theo va eld och lågor. När han sen fick va med och köra den så va ju det pricken över i:et =)
Försökte få honom att titta på mej o vinka, men han brydde sig inte direkt om sin tråkiga morsa!

Lite svårt att få en bra bild, men man ser ganska bra hur inne i det han är ;-)
....
En bild från gårdagen. Millefjantas i sin fina body han fått av moster Emma. Vi trodde inte den skulle passa än på ett par månader, men denna grabben växer som ingen annan!

Ja vi har alltså haft en kanondag. Trött och gnäll va det när vi landade på lövgatan igen vid 17-tiden, men nu har de lugnat ner sig och snart är det sovdags. Andres är på match i Karlshamn och kommer inte än på ett par timmar, så det blir nattjobbet själv idag med, men det brukar gå bra med mina fina pojkar!
Ny vecka snart, sista babysimmet imorgon! Känns skönt även om det givetvis är lite tråkigt med. Men det är ingen höjdare nu när det snart börja bli halt och så himla mörkt!
fattar inte varför de inte tar och fixa till i Emmabodas simhall så de kan ha babysim. Halva skaran är ju från Emmaboda så de hade tjänat ihop byggkostnaderna på nolltid!
Nä nu ska vi busa ur den sista energin innan natten! Återkommer kanske senare! Tjing!


Inga kommentarer: