lördag 7 november 2009

Ett litet hej innan vi far!

Hej!
Nu sitter jag i soffan o äter lite glass, va tvungen, den bara låg ju i frysen!! Haha. Jag va på gymmet imorse och gjorde mitt, väldigt mycket folk inne på gymmet vid den tiden, antar att alla vill få det gjort så de kan påbörja helgen sen =)

Andreas och Theo är nere i simhallen och badar lite, Milo somnade precis så jag passade givetvis på att sätta mej här en sekund =) Vid två åker vi till stan, sen efter utställningen och lite handling på maxi så ska vi hem till Eringsboda och äta middag med min fina underbara familj <3

Igårkväll blev det vin och choklad och lite Lasse Kronér =) Dock lite tråkiga tävlanden igår, men men det gick ändå ;-) Har aldrig haft nåt emot Emilia innan (big big world-Emilia), men nu i veckan såg jag henne på förkväll, och man blev typ helt slut av att titta på henne. Vet inte riktigt vad det va men hon va lite som en tonåring... Nåja, man kan inte älska alla. Hon har ändå ett par bra låtar i bagaget!

Nä jag har väl egentligen inget mer att skriva, så jag får återkomma, och så ska jag ta en massa bilder idag med! Pusshej!

Inga kommentarer: