söndag 1 november 2009

Pheeew...

Nu har jag slitit färdigt för idag! kanske lite lite finputsning till annars anser jag mej va färdig! Milo ligger ute och sover i vagnen, skönt med lite frisk luft för grabben. Vi va ute en sväng med innan i trädgården, planterade om ett par blommor och räffsade lite, blev dock inte så mkt räffsande som jag tänkt men men, insidan va viktigast idag. Nästa helg blir det putsa fönster, känner att jag måste ha hjälp då, alltså nån som kan ha koll på barnen... Typ deras far ;-)

Nästa helg ska vi på utställning i Karlskrona, min bror ställer ut i konsthallen där. Ska bli mycket trevligt. Annars så kommer väl veckan rulla på som vanligt gissar jag på, lite sim, lite kyrkis, just det ja lite bvc med Milo med:vaccination igen, kanske lite finbesök från Rby(?), lite träning (eller mycket!!), lite klädparty (visst är det denna veckan Anna?? haha glömmer jämt bort det där :-P), och ja det blir väl änn mer på schemat när man väl kommer in i veckan =)

Fy va skönt det kommer kännas ikväll när man kan sätta sig och slappna av och slippa känna ångest över att man borde städat! Bara gosa ner sig i soffan med lite godis, tända en massa ljus och kolla ensam mamma söker på teven. Nice, men det är en del att greja med innan, har ju faktiskt två ungar hemma med ;-)

Inga kommentarer: