onsdag 11 november 2009

Onsdagen den 11/11 = Milo 5 månader :-)

Babykyrkis avklarat för denna veckan! Trevligt som vanligt och gissa vad!? Vi har tagit ett ryck och bestämt datum för föräldragruppsträff! Första blir hemma hos mej nästa torsdag, skitskoj!

Theos vaccination har inte gjort sig påmind mer. Inte ont inte feber ingenting... För det borde ju kommit nu iallafall tycker jag isåfall! Så skönt, jag tänkte att han skulle vakna inatt och typ gallskrika ha feber och andnöd och alla biverkningar som finns :-P Man tänker ju alltid det värsta... Men det verkar ha gått bra =)

I eftermiddag/kväll blir det lugnt, tänkte ta ut barnen en runda med vagnen sen, så vi alla får lite frisk luft... Kanske gå en sväng mot Lindås eller så... Annars blir det mys hela kvällen, känner att det är en tända-brasan-mysa-under-filten-kväll ikväll!

Har ett me & I paket att hämta ut med och så har jag förstoringar att hämta på fototeket med, lite julklappar kanske. Theo blev så himla bra på sina dagiskort så vi va tvugna att ta lite förstoringar =) När jag va inne och skulle beställa så sa de -Oj, det är nog den gladaste killen på hela dagiset ;-)

Har börjat kika runt lite efter lite julklappar med, lika bra att få det gjort nu så man slipper ut och stressa sen bland allt folk.
Barnens är nästan klara iaf, nån grej var till bara. Sen är det mest min familj, vi köper inget till Andreas familj, de har en sån där grej att man köper en grej och så lottar man vem som ska få vems, och jag har redan kommit på vad jag ska köpa... Överskrider gränsen lite men det struntar jag i för nu har jag hittat en bra grej iaf!

Åhhh va mysigt det ska bli med jul :-) Nä nu ska Theo och jag sitta vid hans dator lite :-)

Inga kommentarer: