måndag 4 januari 2010

Fullt ös idag!

Egentligen hade vi ingenting planerat idag men dagen försvann snabbt och vi hade fullt upp hela dagen! Imorse åkte Milo och jag till fiket och fikade med Anna, Alma och Jessica, Sebastian, Alexander! Har nog glömt säga det, men Jessica är numera fru Strömberg =)
Det va mkt roligt att träffa de där två, det va längesen nu.
Sen gick vi hem, vilket va väldigt skönt för idag va det inte så kallt! Efter i suttit ner i några minuter ringer Emma och säger att de är i Emmaboda, jag frågar om de vill ha kaffe, så de kör till fiket och kommer sen hit och fikar, det va Emma och hennes kompis plus hennes mamma och lillasyster. Trevligt med lite besök, men jag fick ingen förvarning så det va tvätt och leksaker i hela vardagsrummet ;-)
De stannade till klockan va nästan 16, så sen va det bara att byta om och kila ner till gymmet och möta upp Anna igen =) Det va superjobbigt idag vill jag lova. Helgernas synder straffar nu minsann ;-)

Slänger in ett par bilder från dagen.

Theo är så duktig på att skriva sitt namn! Han skulle skriva o:et bredvid e:et men han tyckte inte att det fick plats. Annars hade det blivit den klassiska baklängessekriften!
...Här är en liten kille som verkligen fallit för wii:et nu. Han älskar att spela och helt ärligt så börjar han få kläm på det nu ! ...

Inga kommentarer: