måndag 4 januari 2010

Så här ligger det till =)

Ja idag va det start för, tja kalla det vad ni vill, jag ska äta nyttigare och va duktig helt enkelt. Hoppas på att kunna gå ner typ 10kg, men en sak i taget!
Har satt första målet på 5kg, när jag kommit dit så får jag som belöning att köpa nya träningskläder, för det behövs! Sen nästa mål är 7 kg, har inte riktigt kommit på nån bra belöning där. Men klarar jag 10kg så ska jag köpa en maaaaassa nya jeans, för det är ännu mer behövligt!!
Men jag ska inte gå ner 10kg på en månad direkt, i lagom takt helt enkelt!
Åt en gi-bulle idag på fiket, utan nåt på. Tycker det va ganska duktigt faktiskt, Anna åt ju faktiskt en semla ;-) Haha, skämt å sido :-P

Mitt största problem är fasta tider! Skitdålig på det! Även om det är lättare nu när man har barn som ska äta vid fasta tider. Barnen går ju hur lätt som helst, men ofta så äter jag inte samma som Theo och då tänker jag att jag äter efter honom, men sen ska jag bara göra det och så det med, och så går klockan... Andra som har det problemet ? :-)

Annars har första dagen gått väldigt bra! Tog som sagt en promenad innan idag och så har vi hållt igpng med wii en hel del idag och svettats som tokar, sen gymmet en timme och sim efter det.. Lite duktigt va!? Och så har jag givetvis ätit bra med idag! sammanfattning: helt nöjd med första dagen!

Åhh jag skrev en jättebra grej här, men jag kände att jag borde ta bort den... Ett par saker jag så gärna skulle vilja ta upp, men hmmm...

Ha en trevlig kväll gott folk!

Inga kommentarer: