fredag 1 januari 2010

God fortsättning!

Så har vi gått in i ett nytt år =) Vi hade en kanontrevlig kväll igår. Tycker bara synd om Theo som inte öppnade ögonen någonting under hela dagen... Båda grabbarna somnade gott 19.30-20. Vi kände inte att det va nån mening att gå och väcka Theo vid tolvslaget eftersom han ändå inte kunde se nåt. Han behövde få vila upp sig!
Här kommer lite bilder:

Världens finaste Theo, sååå stilig! Blundandes :-S
...
Världens finaste Milo, gladaste ungen, även han finklädd =)
...
Vi
...
Mor och son
...
Spelar för fullt! Kan tillägga att jag va vinnare i alla fyra omgångar ;-) Om nån undrar ;-)
Detta är alltså Andreas familj.
...
Det blev en hel del drickande. Och gästerna hade med sig ost o kex brickor som vi smaskade på, mellan allt godis,chips och annat nyttigt :-)
...
Mor och dotter
(farmor och faster)
...
Theo va superglad idag när han vaknade och ropade att han kunde titta igen! Han är svullen över ögat och typ halva näsan, men han ör piggelin igen. Såå skönt!
Kan säga att vi inte va lika pigga imorse, jag va faktiskt väldigt bakis... Usch, det va nog att man satt hela kvällen, utan att röra på sig... Fast Andreas va värre, så jag fick snällt gå upp på morgonen och ta båda barnen till klockan 11! Han är nog skyldig mej en riktigt lååång sovmorgon nu! Men jag och Milo gick och la oss vid 12 och sov till 14 och det va skönt kan jag säga!
Pizza blev det ju givetvis idag med. Bra och nyttig början på det nya året ;-) Nä vi ska börja va nyttiga fr.o.m. måndag för i helgen blire massa kalas och grejer...
Ska till Eringsboda imorgon, mamma brukar ha middag med sina syskon med familjer så det ska bli jätteskoj att träffa alla. Förmiddan blir det fika på emmagården för mej och Milo, Andreas och Theo ska på isfiske (?)
Hoppas att alla hade en kanonbra nyårsafton och att ni fått en bra början på det nya året!

Inga kommentarer: