lördag 23 januari 2010

Hell Yeah!

Dagen har gått jättefort och vi har haft superskoj! Vad skulle vi göra utan våra fina vänner!? Bowlingen gick faktiskt bättre än väntat, Theo tyckte det va superkul så han hade inte tid att springa runt och hitta på en massa hyss ;-)
Mycket skvaller har det blivit under dagen, att det händer så mkt skit i lilla Emmaboda!! Eller ja, man blir ju inte direkt förvånad kanske...


Grabbarna står och väljer vilka klot de ska använda =) Kan tillägga att båda dessa herrar lyckades klämma sina små fingrar mellan två klot när de liksom kom upp ur hålet och landade... Stackarna, vänta va inte ett ord de lyssnade till idag ;-) Men de va jätteduktiga!
...
Theo, som sagt snabb att fånga kloten...
...
(hade ett kort på Alma med som jag skulle lägga upp, men jag vet inte vart det tog vägen, får leta imorrn!)

Vi får tacka Jessicas mamma som bjöd oss på det här, jättesnällt att vi och Jäghagarna fick följa med, och alla barnen höll ju faktiskt sams =) De är bland de bästa sällskap man kan ha, äkta människor, känner ni några sånna: håll i dem!! Det finns alldeles för många av den andra sorten här i världen!
Ringde mamsen inna så vi ska köra dit en sväng imorgon! Jag sa det till Andreas för en stund sen att jag verkligen längtar dit! Det känns som det va evigheter sen vi va där. Och jag vet hur mycket barnen älskar att va där =D Tänkte försöka komma ihåg att stoppa in pulkorna i bilen med!
Nä föregående natts 3-4 timmars sömn har satt sina spår, vi ör skittrötta, och eftersom man inte vet hur kommande natt blir så är det lika bra att börja plocka iordning lite smått...
Ha en trevlig lördag kväll!
ps. fy sjutton vad avundsjuk man blir på de människor som vann miljoner och åter miljoner i grannyran på postkodsmiljonären... en vacker dag ;-)

Inga kommentarer: