måndag 11 januari 2010

Smärtfritt... än så länge!

Bortsett från lite huvudvärk har dagengått helt smärtfritt. Dagen har gått i myset och gosets tecken =) Älskar mina barn nåt fruktansvärt mycket. Tårarna kom dock rullande vid ett tillfälle idag. Det va när Theo lyckades falla handlöst baklänges ner ifrån fåtöljen... Han blev blåmärkig på hela högra sidan av ryggen, usch va hemskt det va. Och pappagris som han är så ropade han på pappa, och ja vad skulle jag säga, pappa kommer om några dagar gör ju inte precis saken bättre. Men vi gosade en massa och mamma är ju faktiskt helt okej också ;-)

Båda killarna ligger i sängarna nu, tvivlar lite på att den store sover, ibland smyger han fram här och skrämmer skiten ur en den lille rackarn ;-)

Theo och jag va ju på simskolan idag med, gick jättebra och Theo älskade det. Fast han satt fastklistrad vid mej ganska så mkt av tiden, tycker ändå det är bra att ha respekt för vatten, innan så kunde han hoppa ner under vattnet och inte riktigt förstå att det kan va farligt. Han ska ju inte va rädd för det, men liksom ha respekt, äh ni fattar vad jag menar!
Mamma va här och gosade med Milo, det hade gått bra även om hon fått bära honom nästan hela tiden... Han är ett riktigt bära-barn den där =)
Sen lagade jag potatismos och tog upp lite hemmagjorde köttbullar från frysen, tror jag fick godkänt av mor =D

Imorrn är en ny dag, nya utmaningar ;-) Tanken är att ta bilen och ställa den vid dagis och sen ta vagnen och gå en prommis på typ en timme, sen möter jag upp Nettan och så sätter vi oss på fiket en stund! Behöver verkligen ut och röra mej nu. Va ute en runda igår, men det känns som jag slappat en vecka och inte gjort nåt nyttigt alls! Nu gäller det att inte tappa stinget!

Ikväll blir det en grape, lite teve, kanske tevespel, håll tummarna att det går bra att somna :-*

Inga kommentarer: