fredag 29 januari 2010

Snöskoj =)

Idag har grabbarna och jag varit ute och lekt i snön, precis som man ska när man har så här mycket snö =) Synd bara att det är så kallt så det är svårt att bygga saker, men det går =)



Här kommer Theos castle ;-)
Vi har byggt en trappa upp till "tornet" och gröpt ur så man kan står där i och spana på fiender ;-)
...

Här är gullungarna i "soffan"
Milo ser lite uppstoppad ut, tror den overallen sjunger på sista visan nu, han är ju ingen liten kille längre :-S
...
Ja jag hade en stund över nu så då är det lika bra att blogga lite... Dagen ser ut så här: Snart kommer Andreas hem och då får jag försöka flörta lite så han kanske kör en runda till systemet åt mej... Eller så får jag ta det sen när vi är på väg till vår lilla förfest. Sen kommer mina underbara syskon hit, Dea skjutsar Emma eftersom hon med ska ut och svira med sin bästa syster i hela världen =) Sen måste jag (eller innan beror på när de kommer) hoppa in i duschen och fixa allt som ska fixas, får väl spackla till ansiktet lite med ;-)
Lite över 17 ska vi va i city hos Malin, några tjejer bara, dricka lite och snacka lite. Sen vid 18.30 börjar vi väl traska bortåt bowlinghallen och där är det fest =) Black n white står på menyn idag, inte helt fel det! Ja nu vet ni vad som händer om ni skulle va nyfikna, nu hoppas vi bara att det blir en kanonkväll och att alla är på bästa humör, men det är nog inga problem skulle jag gissa.
1-2 avhopp pga sjukdom än så länge... tråkigt, men det är ju inget man kan göra åt! Men jag tycker lite synd om den/dem, inte ofta vi får ihop nåt sånt här...
Är så glad att vi inte fått nåt (peppar peppar!!)

Ha en riktigt bra fredagkväll alla! Det ska vi ha!

Inga kommentarer: