torsdag 31 december 2009

Nyårsafton

Sista dagen på året... Dock ingen vidare rolig nyårsafton så långt!
Vi har pratat om raketer med Theo i en vecka nu och han har verkligen längtat efter denna dagen! Men imorse vid 05-tiden vaknade vi av en ledsen Theo som satt och skrek, hade hade ont i ögat... morgonen gick och han ville inte öppna ögat, vi lyckades spola det ett par gånger och badda med vatten, han har blinkat till några gånger men annars blundar han hela tiden...

Andreas ringde sjukvårdsupplysningen vid lunchtid och pratade med dem. De sa att det garanterat va en ögoninflammation... stackaren. Han tittar fortfarande inte, och han är allmänt slö. Hoppas han blir lite piggar till ikväll så att han kan se lite av fyrverkerierna iaf...
Han har en riktig otursdag idag, vi skulle åka hem till mamma innan och hämta lite spel till ikväll och när Theo skulle gå till mej i hallen så går han ju rakt in i väggen, så han har en härlig bula i pannan med nu... (klart man går in i nåt när man inte kan se)
När vi satt och fikade hos mormor så trillade han ner från soffan och slog sig mellan benen så han skrek i en kvart... Stackaren, inte alls hans dag idag... Både han och lillebror ligger och sover en stund nu. Snart ska vi ställa oss med maten, fläskfilé med flyftpotatis, gräddsås och en massa allad, champinjoner o.s.v.

Jag har precis målat naglarna, är så jäklans dålig på att va still när jag gjort det, men det går hyffsat bra att sitta vid datorn, bättre än att vika tvätt iaf ;-)

Jag får återkomma lite senare med lite bilder när vi klätt upp oss lite, hoppas att vi kan få alla ögon öppna <3

1 kommentar:

Unknown sa...

Stackars Theo.. Allt lyckas komma på en och samma dag, sånna där otursdagar!