tisdag 28 april 2009

Måndag, nä just det, tisdag va det ju!


Ja man blir ju lite förvirrad om dagarna när man är ledig en tisdag! Idaghar vi varit och fikat men Nettan o Max och Malin, Maximilian o Melker, det va jäätemysigt, precis lagom med folk! Theo va lite galen bara, han va bara tvungen att slå till en massa glas som stod på en bricka... suck, det är ALLTID nåt när det börjar dra sig mot hemdags, kanske är så att vi är där för länge och han blir rastlös så han verkligen måste hitta på nåt jävelskap!
Följde med Nettan efteråt med och köpte hennes bärsele, precis en sån jag ville ha! Kanon blir det nog! Efter det bar det av till affären där vi handlade lite färs, kom på att det vi har hemma inte riktigt räcker till dagens middag eftersom Emma med kommer idag. Även där stötte vi på Nettan o Max och så hade de hämtat Liam från dagis med. Tänkte ta en runda runt Jessicas med, men det va ingen som svarade så vi avvaktar, kanske kan ta det imorrn om de är hemma då... Har ju en liten present till lille Alexander som vi gärna vill lämna snart!
Just nu går fem myror för fullt på teven, Theo har dock slocknat i soffan, han va lite väl trött efter mycket bus! Men det är ganska roligt att kolla på, det va längesen man såg de filmerna. Theo fick boxen av sin kära moster i julkapp, så nu ska vi väl köra de tills man storknar. Men det är 4 skivor så det är ingen fara än på ett tag!
Nu ska jag snart väcka plutten, han blir så himla svettig när han sover i soffan! Hej hopp!

1 kommentar:

Jeanette sa...

hej hopp! Hur var det på föräldragruppen? blev det något prat nu när inte pia va där?