tisdag 14 april 2009

Nöjd o glad =)

Japp det blev som sagt föräldragrupp idag, varade i 2,5 timmar, känns som det va nyss man gick där. Det va en blandad skara. Kände inte igen alla faktiskt. Fick inte riktigt grepp om vad alla va för några heller, men ett par stycken ska man väl komma överrens med. Vi va 4 stycken omföderskor varav 2 stycken va Thailänskor som sa att de förstod ungefär 40% av det vi pratade om, (hehe ganska roligt sagt faktiskt) och så tre förstföderskor tror det fattades ett par med. Men det va trevligt så jag kommer iallafall att gå de andra gångerna, vet inte om Andreas följer med fler gånger. Nästa vecka har vi nog ingen barnvakt heller så han stannar kanske hemma, men han är inte så ledsen för det, han va ganska så trött.

Imorrn kommer Malin och Eila vid 9.30tiden, det va längesen de va här, ska bli skoj. Vi ska nog fika på emmagården... Emma är också kvar tills imorrn så hon följer väl också med =)

Måste ju berätta om vår kvällsmat idag. Vi va i affären och kände oss lite småhungriga, Emma och jag, så vi köpte två sånna där ristorante-pizzor, så jag slängde in de i ugnen, som jag så fint hade rngjort förra veckan. När pizzorna va klara så skulle jag ta ut plåten. Det gick inget vidare, en pizza fastnade och trillade av och landade med ovansidan nedåt i ugnen! Allt stänkte runt och blev skitkletigt! Suck! Jag som va så stolt över min rena ugn! Nåja så kan det gå.

Nu ska jag snart gå och lägga mej! bye bye!

1 kommentar:

Jeanette sa...

hej hopp! Hoppas det va trevligt på F-gruppen! Tog du reda på vad hon heter som du brukar prata om! Jag är tiktigt nyfiken! Tråkigt att du inte kan vara med och fiak på torsdag, vi tänkte prova på Fenix, få se hur det går. Jobbar du på fredag? Det är ju kyrkis då! Vi ses på torsdag vi 18-tiden ha det toppen!!