lördag 26 september 2009

Hektiskt...

Vaknade vid 8 tiden imorse och steg väl upp en stund senar ;-) Sen tog jag mitt pick och pack och drog till gymmet, hängde på låset som de andra pensionärerna, haha. Lite över elva så va vi redan i Tingsryd på väg ner i vattnet =) =) Mysigt som attans va det! Vi va där med Jessica, Jim, Sebastian och Alexander. Jessica o Sebastian och Jag o Theo åkte vattenrutchkanan typ 110 gånger tror jag, upp o ner poch upp o ner, skoj! Testade också det vattentäta kamerafodralet, funkade kanon, men är dte ju många grejer som ska klaffa med när man tar kort, men ett par bilder fick jag. Blir garanterat mer bilder på måndag. Lite hetsigt med en helgalen 3-åring som får för sig att dyka under vattnet lite då och då. Helt vild, har aldrig vart med om nåt liknande haha, rätt va det va så hoppade han ner under vattnet... galen! Tror han har fått mina vatten-gener den där gossen =) Här kommer iaf en bild på lillgossen

Söt va! Detta är alltså under vattnet(om det är nån som inte ser det), lite häftigt är det ju =)

Nu är även Milos strumpor färdiga, ganska fina va!? Lite "oformade" än. Har plockat ner ett par lådor med kläder från vinden igen. Hittade tre kanonfina vintermössor som blir perfekta till Milo i vinter, och så hittade jag Theos Po.p. tossor, som jag letat! Lite vantar och grejer hittade jag med. Så nu vet jag vad som fattas inför Ullaredsresan på tisdag!!
Igår tog vi svängen om Karlskrona, hittade en del kläder till mej själv OCH helt underbart, en vinterjacka! Sååå skönt! Nu slipper man stressen och jakten. Alltid samma procedur, men inte i år serru! Nu kan jag njuta av min varma jacka medan alla andra springer runt som skållade troll haha! Eller så är det bara jag som brukar göra så ;-) >Vinterskor till Theo kan jag med bocka av från listan, nu är vi snart redo för vintern!
Nu kan jag säga att vi är helt slut och ligger i soffan och äter en massa godis, för det får man när det är lördag och så får man äta lite extra om man tränat med hehe... baktankar med allt ;-)
Trevlig lördagkväll på er vänner!

1 kommentar:

Fam.Bohman sa...

Nu har jag oxå beställt ett fodral.. Kul att ha...