lördag 12 september 2009

Snabbt inlägg!

Skulle bara säga att jag lever ;-) Knappt iofs, är helt sjukt trött efter en hård dag med barndop. Kommer skriva mer imorrn och lägga upp lite bilder.
Tårtorna blev jättefina, aningens söta med alla fyllningar o de, men men man lär sig av sina misstag ;-)
Mycket mat blev det över, både tårtor smörgåstårta, korv och en hel drös med kakor. Jag har svårt att beräkna i vanliga fall, men nu va det 7 (SJU!!) stycken som i sista sekund kom på att de hade nåt bättre för sig än att gå på barndop... SÅ kul är det inte att sitta o slänga pengar i sjön... Men men, dagen va Milos och jag är så glad att många ville komma och fira honom med oss! Han va såå snäll i kyrkan och en riktigt glad o fin bebis, förvånad? inte direkt ;-) Han är väldans charmig denna pojk, pratar nån med honom så får de ett stort leende tillbaka.

Vi har även fått träffa min brors flickvän, Frida. En mycket trevlig och söt tjej. Theo va dock lite rädd för henne i början, men innan kvällen va slut så fick hon både puss o kram =)
Theo hade en riktig busdag, ville ju inte va still alls i kyrkan och blev givetvis kissnödig direkt vi kommit fram i kyrkan, PAPPA jag kan inte själv! sa han när han va på väg ut igen, men vi fick skicka med mormor så vi kunde fortsätta dopet :-P

Theo hade ju sin vän William som är ganska bra på att busa han me;) De är ganska så vilda de där två vill jag lova! En och annan krock och nån vurpa blev det... Men det va nog inget avsiktligt... De va så uppe i varv så det blev nog för mycket ibland..

Nä som sagt så är jag sjukt trött nu, håll tummarna att jag får mååångra timmars sömn! Bilder kommer imorrn! Pusshej!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tråkigt för er att det var så många som inte kom när man lagt ner så mycket tid och Pengar!!!

Smörgåstårtorna var super goda kan jag säga och dina tårtor var super fina verkligen kommer snart upp på min blogg. Tack för ett jätte fint dop och david hälsar så gott.

Puss Ellen

Johanna sa...

Du skulle ju tagit med smörgåstårta till honom! Vi har skitmycket över!! Tack för att ni kom! Kram