tisdag 22 september 2009

Höstrusk och pysslande =)

Visst blir man lite extra pysselsugen när hösten kommer? Nästan alla på kyrkis idag va jättepyssliga, det va lite roligt.. Va så trött i början så jag satt bara och slöade och gäspade, men sen satte vi igång och göra lite sånna där knytgrejer, ja, vad de nu heter :-P Så nu är jag iaf jättepysselsugen här hemma, håller på med ett par raggsockar till Milo, en klar ska göra den andra innan jag börjar på nästa projekt, blir lätt att man har massa halvfärdiga grejer annars.

Nu får jag be känsliga tittare glo bort, tänkte visa hur min underbart vackra fot ser ut, det va inte samma färg idag som det va igår, hehe. Lite blått, lila, brun/gul/grönt, ja superfint och färgglatt såhär på hösten :-P Syns kanske inte jättebra här men iaf...
Usch va grisig jag är som lägger ut en bild på min fot, hehe...
Ja träning ska det bli ikväll, på vilken nivå får vi se då. Annars blir det ganska så lugnt idag, vi blir nog inne och myser fram tills det är middagsdags!
Nä nu ska jag se om Millepillebus vill sova en stund till, han har varit lite orolig idag, får se om det är en tand eller inte, känns lite tidigt men det ser onekligen ut så, men en hörntand upp är väl inte så vanligt att börja med va!? Kanske bara är nån blåsa av nåt slag... nåja vi lär väl märka det nån gång ;-) (förresten så hade jag redan fått min första tand när jag va så gammal som Milo är nu)
Japp hej hopp!

1 kommentar:

Fam.Bohman sa...

uscha ser inge roligt ut...
Men ni verkar ju haft kul på kyrkis iaf...