söndag 27 september 2009

Tjolahopp!

Känner att jag varit en väldigt dålig bloggerska denna helgen. Men det har som sagt vart fullt upp! Idag har ungarna och jag varit hos Mamma och Dan och ätit och lekt en massa. Vet inte riktigt, men det blir alltid att jag fastnar i legolådan nu för tiden ;-) Helt plötsligt så va de andra på övervåningen och jag satt själv och byggde bilar och flygplan, hehe, barnasinnet kommer jag aldrig förlora!
Milo hade en släng feber i eftermiddags med, vet inte om det kan va tänder eller vad det är som spökar, det är liksom inte mkt mer än så... Men jag tycker svullnaden i munnen gått ner en hel del, nåja det visar sig väl.
Just nu sitter vi och glor på ensam mamma söker, och äter kinapuffar, hårdbantning i veckan, haha! Eller inte...

Nu är det mindre än tre veckor kvar till klassträffen, måste in och köpa nya kläder, har som vanligt beslutsångest!o nya skor! gah, panik!!! 3 veckor låter mkt, men det är det inte om man är själv med barnen både i veckorna och kommande helg, och helgen efter nästa så är det kalasdags här, både lördag söndag. Kanska kanske kan fjäska lite mer mor och syster så kanske vi kan lösa det på nåt sätt...

Nä nu är det slappardags! Hej o hå!

1 kommentar:

Unknown sa...

Mm skit bra! Går runt och är vansinnig hela dagen :-) men du har slutat en gång väl? kram